Skrive artikler til One-way Links

Internettet er blevet et fantastisk værktøj eller køretøj for mange brancher og er en mulighed for at blive betragtet som i deres markedsføringsplan. Enhver person, organisation eller virksomhed kan have en hjemmeside oprettet og vært for verden at se deres produkter og/eller tilbud. Men at have en hjemmeside er ikke nok. Med millioner af hjemmesider på nettet, hvordan vil folk finde hjemmesiden? Ord i munden vil kun gå så langt og traditionelle reklamer er dyrt.

Mennesker finde hjemmesider fra søgemaskiner, men ikke alle websteder er angivet. Hvis dit websted ikke vises i en søgemaskine, vil dit websted ikke opnå sit potentiale. I samme forstand, hvis dit websted er noteret på en søgemaskine, men vises ikke i top 20 for den valgte kategori, vil din trafik være meget minimal. På den anden side hvis du skulle være på den første side af et søgeresultat din trafik vil stige betydeligt, og hvis du er i top 3 din trafik igen vil formere.

Søgemaskiner bruger algoritmer til rang hjemmesider efter nøgleord. Problemet er, at ingen ved hvad eller hvordan man kan bryde algoritmerne for at være den øverste websted på alle de store søgemaskiner. Sikker på er der virksomheder, der hævder, at de ved, og de vil opkræve dig en formue for deres service, men algoritmerne, der ændrer sig hele tiden. Så hvad kan vi gøre for at hjælpe vores placering på søgemaskinerne?

For startere, indholdet er stadig konge, ikke kun for rankings men også for at holde dine besøgende på dit websted. Indhold til et websted skal være naturlige og endnu optimeret til søgemaskiner. Hvis du fokuserer kun på at optimere dine sider til søgemaskiner vil dine besøgende få din fulde besked? Husk du ønsker dine besøgende til at blive på dit websted og altid vende tilbage, så det skal være interessant og spændende for dine besøgende, ikke bare 50 nøgleordene klistret på en webside. Holde indholdet frisk for både søgemaskiner og besøgende. Begge vil elske dig.

Når du har din hjemmeside og kører, udvikle en link kampagne. En link kampagne vil bestå af både en-vejs links til dit websted og gensidige links med andre websteder. Gensidige links er hård. Mange steder vil ikke gengælde links, medmindre du har en visse google side ranking. Nogle vil gengælde et link på betingelser, så vær fleksibel. Og andre vil være rart og hjælpe den lille fyr. Jeg har fundet et link directory samfund til at være meget nyttigt i en frem-og tilbagegaaende link kampagne. Du kan finde mange ved at gøre en søgning på nogen af søgemaskinerne.

Envejs links til dit websted måske lyder sværere end gensidige links, men i virkeligheden er de begge en masse arbejde, men ikke virkelig hårdt. Overveje artikel Skrivning som et køretøj eller værktøj for en-vejs links. For at gøre dette skriver du en artikel om næsten ethvert emne, du ønsker. Tilmelde en konto på en artikel directory og udgive din artikel. Du kan være undrende, hvordan dette vil hjælpe med min envejs-link kampagne. Her er det. Alle artiklen mapper omfatter en forfatter ressource box eller bio i slutningen af hver artikel. Dette er det perfekte sted til at fortælle verden om forfatteren og lidt om dit websted (glem ikke at inkludere et link). Bare husk ikke at spam din site links i ressource box som de fleste artikel directories rynke panden på. Når din artikel er offentliggjort i en artikel directory vil du nu have en envejs-link til dit websted.

Her er en anden cool feature af artiklen mapper. De fleste af dem syndikere deres indhold (artikler indsendt til deres register). Dette betyder, at andre hjemmesider kan potentielt have din artikel sammen med din ressource box eller bio på deres websted, samt at give dig en anden envejs-link.

Bare huske at være tålmodig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.