Hvordan Man Laver Et Spool-Dukke

username: Fredlyfish4 object has role: photographer author name string: Fredlyfish4 URL: https://commons.wikimedia.org/wiki/User:Fredlyfish4 heading: 312.77710843373 Disse er begge planter jeg har dyrket før, men aldrig i containere. En 7-siders pdf som dækker alt hvad du behøver at vide om nogle grundlæggende grøntsager, der kan dyrkes i beholdere. Hvis din rejse kasse ikke har huller på bagsiden, kan du bruge en boremaskine til at lave dem. Dette er så let at gøre og holde rent, Lad mig vide, hvordan de kan lide det, og tak igen for din tid og kommentarer. Det meste af tiden. 5. Blød eller Pre-Spire Frøene Inden Udplantning for At Forbedre Resultaterne og Reducere Spireevnen Tid. Jeg har haft stor succes med at indsamle frø fra mit Joi Choi, samt oregano og timian. Jeg håber at have lavendel blomster til at tørre til brug i min Jul skabelsen af dette år.

Brug af forskellige typer af planter og skifte til kortere planter, som du når kanten. En del af grunden til at jeg valgte rødkål er ikke kun for at spise, men for at bruge bladene som et naturligt farvestof. To af planterne skal være høje, for den midterste del af plantemaskinen. For den plads de har brug for, sætter jeg to i hver skinne plantageejer. Hvis du følger disse enkle tips, du vil finde, at der hævder garage plads er ikke for hårdt på alle. Som du har tendens dine planter, du vil lære, hvilke sorter, der vokser godt i dit space, og som ikke vil.

4 4 21 2 8 1 2 4 2 2 1 2 3 3 3 2 1 13 4 7 11 2 4 7 1 1 1 1 .. 9 5 3 4 1 3 3 1 1 1 3 3 1 1 2 2 11 14 24 25 7 3 Nogle typer, som mariehøns, spiser andre former, som kan skade dine planter, som bladlus. Med nogle planter, ligesom salat og gulerødder, klik her nu kan du gøre efterfølgende såningen hvert par uger til at udvide dit høst. Du kan høste unge Joi Choi (en hybrid Choi, der modstår bolt) hele, eller lade dem vokse sig større og høst kun et par blade, som er nødvendig. Nogle planter er gode til at spise ganske hurtigt – unge sukkerroer blade er gode i salater, sammen med de fleste salat typer. Mens den strategi, plantning af små og store knolde kan arbejde, når det kommer til corm størrelse, du ønsker at være opmærksom på, at knolde, der er mindre end 3/4 af en tomme i diameter må ikke være i stand til at producere blomster.

Når det kommer til større containere, lagerbeholdere kan være en meget mere økonomisk erstatning for store plantageejere. På billedet er mine to rail plantageejere, der rent faktisk passer min balkon jernbane. Den første er at forberede plantageejere med ny jord og en grundig vanding. Vand løg planter dybt på en to gange ugentlig basis, eller når de øverste par centimeter af jorden er blevet tør. Derefter tilføje din container jordblanding, omkring 3/4 af beholderen er fuld. Efter en grundig rengøring, jeg nu har 4 af disse, med låg, så ingen bugs komme i og drukne, omkring 3/4 er fyldt med vand, på vores balkon.

3) Klæbende tape Velcro Nu, før jeg får et dusin e-mails eller kommentarer, hvis du har en hund, du tror, kommer til at rive denne seng op og spise det, jeg ved ikke, om den klæbende tape vil gøre dem syge eller ikke. De gør mig gag. Du ønsker måske at sætte større potter på små hjul platform til at gøre det pågældende job nemmere! Vejret villig, mange har allerede sat ud af deres mere hårdføre planter som nu. Jeg har en anden, men ved et uheld har købt en forkert størrelse. Fås i Std længde (188 cm) og indtil Queen size. Trin Et – Hvad er Størrelsen? Dette er et simpelt, men meget vigtigt. Trin 2 Våd og vrid kluden for at fjerne 2 af skjorter og sprede dem ud i bunden af totalisatorspil, du lige har boret huller i. Yde Passende Strøelse: flyselskaberne kræver, at der skal være “sugende” materiale i bunden af alle rejser kenneler.