Fordele og ulemper ved bil Navigation og GPS-enheder

Bil navigation og GPS-enheder er overalt du tænder i denne dag og alder. Du kan finde dem i din bil, båd, fly, selv i din pung, (hvis du har en PDA eller mobiltelefon med GPS funktioner kombineret med den rigtige software og/eller abonnementer). Hvis det ikke er nok for dig, har du også mulighed for og evne til at dreje din bærbare computer til en GPS-enhed, hvis det er dit ønske. Den ting, at de fleste mennesker glemmer at tjekke eller spørge om når ser på alle de smarte funktioner i enhed A over enhed B er hvor nemt er enheden, du overvejer for at bruge?

Håndholdt GPS og auto navigationssystemer tilbyder fornuftige løsninger på fælles rejse relaterede problemer. De vil ikke have alle svarene hele tiden, men er en stor hjælp det meste af tiden. Der er mange stilarter og typer af GPS og bil navigationssystemer, der er tilgængelige i dagens marked. Nogle mennesker kan ikke fuldt ud forstår alle de smarte tricks du kan gøre med din GPS-system. Her er et par ting du ikke måske har indset, du kan gøre med din GPS-enhed.

1) du kan altid finde det sted, hvor du har parkeret bilen ved at markere den. Tale om en skattejagt, hvor “X” markerer stedet!

2) du kan spore din rute mens vandreture, cykling eller ridning så at du kan spore dine skridt for at finde vej tilbage hvor du startede.

3) visse GPS enheder kan endda giver dig mulighed at ‘gå alene’ af tilbyder mulighed for en digital kompas stedet fortæller dig trin for trin, hvor de skal gå (hvis dette interesserer dig, check pakke detaljer for at se, om dette er tilgængelig på den enhed, du overvejer).

Husk dog at GPS og auto navigationssystemer ikke er ikke sikker. Der er et par problemer, som brochurer, kasser og sælgere kan undlade at nævne.

1) du skal stadig bære rundt på et Atlas eller køreplaner for sikkerhedskopier, som der er lejligheder når data til GPS-enheder ikke muligvis aktuelle eller præcise. Husk at veje tæt, og behov for reparation og vedligeholdelse er bygget hele tiden. Det er næsten umuligt at have en, der er altid korrekt op til minut.

2) disse enheder fungerer ikke normalt godt inde i bygninger eller under tætte skovdække.

3) batterier, batterier, batterier. Disse er værre end digitale kameraer, når det kommer til at brænde igennem batterier. Dette er en af grundene til at folk har tendens til at forlade dem opladning på alle tidspunkter hvis du forlader din bil med din enhed være sikker på du har ekstra batterier til backup, som det er meget sandsynligt, at du skal bruge dem på det værste mulige tidspunkt.

4) GPS-enheder anerkender ikke eksistensen af bjerge, floder og andre forhindringer på din vej så retninger og koordinater de giver kan undertiden være misvisende.

Der er mange fordele og ulemper, når det kommer til ikke kun auto navigationsudstyr men også for håndholdte GPS enheder så godt. Sørg for at du prøve den model, du overvejer, før du køber det, hvis det overhovedet er muligt. Dette vil gøre din beslutning nemmere og gør det muligt at se eller ej du vil være i stand til nemt at bruge og forstå auto navigationssystem du vælger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.